De meetup: Verslaving zuigt (addiction sucks) -informatie uitwisseling-

Waarom deze groep?
Image representing Meetup as depicted in Crunc...Kennis van verslaving helpt nou eenmaal enorm om grip te krijgen op de gevoelens die daardoor ontstaan, om ze zo doende ook handig te kunnen kanaliseren.
Natuurlijk lees ik en houd ik de literatuur bij en er is wèl steeds meer bekend over verslaving. Maar aan de andere kant komt de boekkennis soms zo ver van de praktijkkennis te staan.
Ik vind het daarnaast interessant om onszelf toch telkens weer te prikkelen om praktijk en theorie bij elkaar te brengen. Daarom wil ik niet alleen met andere professionals maar ook met mensen die op praktische manieren bij verslaving betrokken zijn geraakt (zelf, partners, bettrokkenen) uitnodigen om -eventueel anoniem- te spreken en te discussiëren over dit bio-psycho-sociale (misschien zelfs spirituele of juist hedonistische) onderwerp.
Geen veroordeling, geen lege praat, geen taboes, maar realistische uitwisseling op basis van respect voor andere meningen en voor privacy.

Daarom organiseer ik meetup’s voor professionals en betrokkenen.
In deze bijeenkomsten voor professionals en voor mensen die persoonlijker bij verslaving betrokken zijn geraakt (zelf, partners, anderszins betrokken) is het de bedoeling dat de praktische verhalen, de praktische oplossingen en de theoretische concepten bij elkaar worden gebracht.

Het doel is aan de ene kant om goede antwoorden te vinden en aan de andere kant de juiste vragen te stellen. Er is géén wonderpil maar er zijn vele mogelijkheden die kunnen werken voor verschillende mensen en verschillende behandelaars.

Voordracht en discussie wisselen elkaar af.
Respect staat voorop,
Privacy een waarborg (nicknames zijn akkoord -daarom is het hier ook niet verplicht gesteld om je voor te stellen-)

zie de Meet-Up’s van:

“Verslaving zuigt” (addiction sucks) -informatie-uitwisseling-

(op http://www.meetup.com)

Hopelijk tot snel ziens op een meetup. Of wanneer u direct contact wenst met Hans: neem hier dan even contact op.

Contact met Hans

Dit bericht werd geplaatst in verslaving en getagged , , , door HansWest . Bookmark de permalink .

Over HansWest

Sinds ruim een kwart eeuw werkzaam als therapeut / supervisor. Gespecialiseerd in behandeling van controleverlies door verslavingen. Ik ben niet bezig met veroordeling van taboes. Ieder maakt de keuzes zoals hij/zij wil. Het draait erom dat we samen die keuzes zo maken dat je een gelukkig mens bent. Het is aan mij om daar helder en praktisch uitleg over te geven en je te helpen bij het zetten van stappen, het is aan jou om de stappen te zetten. Samenwerking staat voorop.

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.