Persoonlijke verhalen: Donald

07/06/13 4:58 AM

Hier is alles nu prima,onze gesprekken (al waren het er niet veel…) hebben er mede toe geleid dat ik,met een incidentele terugval,nu alweer 3 jaar gokvrij ben,en het licht heb gezien….dus zowel op het personele vlak als qua werk mag ik niet klagen.
Ik vind het geen enkel probleem om even ta leten weten wat maakte dat ik “het licht heb gezien” want dat is 1 v.d.belangrijkste punten geweest voor mij,erkenning van je verslaving,ook naar de buitenwereld toe,en er openlijk over kunnen/durven spreken.
Tevens is het erg belangrijk geweest om mezelf geen tijdschema op te leggen omtrent de “genezing”,maar op je gevoel af te gaan bij het nemen van een beslissing en/of volgende stap in het proces. Dat heeft er in mijn geval toe geleidt dat ik een bepaalde rust heb gevonden,en die ook uitstraal naar anderen toe.
het grappige is dat mijn inner circle regelmatig zegt dat mijn huidige baan een positieve invloed heeft gehad op hoe ik nu ben,en waar ik nu sta,maar ik vind dat het juist andersom is:het feit dat ik nu ben zoals ik ben,grotendeels verantwoordelijk is voor het vinden van deze job….
Ik heb een tijdje geleden bij centrum Maliebaan aangegeven dat ik graag bereid ben om mijn ervaringen etc te delen met mensen die ook worstelen met een gokverslaving,maar daar
is daar dus geen respons op gekomen….
je kunt me dus altijd benaderen.Als ik op 1 of andere wijze mijn steentje kan bijdragen,je weet me te vinden!

Groet, Donald

Met Donald kan contact worden opgenomen via PraatmetHans (vermeld: “praat met Donald”)

Dit bericht werd geplaatst in persoonlijke verhalen en getagged door HansWest . Bookmark de permalink .

Over HansWest

Sinds ruim een kwart eeuw werkzaam als therapeut / supervisor. Gespecialiseerd in behandeling van controleverlies door verslavingen. Ik ben niet bezig met veroordeling van taboes. Ieder maakt de keuzes zoals hij/zij wil. Het draait erom dat we samen die keuzes zo maken dat je een gelukkig mens bent. Het is aan mij om daar helder en praktisch uitleg over te geven en je te helpen bij het zetten van stappen, het is aan jou om de stappen te zetten. Samenwerking staat voorop.

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.