vraagje (gaat het werkelijk goed of …)?

PraatmetHans_1JanBeste …
Ik heb al enige tijd niks van je gehoord en in het geval van deze chronische neurologische aandoening wil het nog wel eens zo zijn dat zoiets toch een teken is dat er toch dingen aan het gebeuren zijn die je eigenlijk liever niet had laten gebeuren.

  • Het kan zijn dat het niet goed gegaan is en dat schaamte in de weg staat om contact op te nemen. (nergens voor nodig trouwens)
  • Het kan zijn dat het niet goed gegaan is en dat het gevoel van hopeloosheid in de weg staat om contact op te nemen. (zeker iets om het juist over te hebben)
  • Het kan zijn dat het niet goed gegaan is en dat een gevoel van trots in de weg staat… laat trots nou juist zijn wat mijn doel is bij jou
  • Natuurlijk kan het gewoon ook zijn dat je het druk hebt…maar toch…
  • Het kan zijn dat het niet goed gegaan is en dat het geldgebrek dat daardoor ontstaan is in de weg staat om contact op te nemen

is het misschien een idee om eventjes contact met me op te nemen? Gewoon even skypen of een telefonisch contact ‘on the house’ zal ik maar zeggen (dus dat financiële argument is ook geen echte reden -en laten we eerlijk zijn, dat verdient zich snel genoeg terug-)

Take care,
Hans

P.S.
Inderdaad, dit is een algemene post die er uit ziet alsof hij aan iemand speciaal geschreven is… kan je na gaan hoeveel mensen deze vraag al van mij gehad hebben… Zeker na de goede voornemens van het nieuwe jaar!
hé het is een lastige ziekte. dus die schaamte is ook geen reëel argument. Durf te hopen dat het wel mogelijk is want er zijn al zo veel mensen die met deze lastige ziekte hebben leren omgaan op een OK manier.

Als je het hier eens over wilt hebben laat het me even weten:

Dit bericht werd geplaatst in nieuwjaar, verslaving en getagged , , , , door HansWest . Bookmark de permalink .

Over HansWest

Sinds ruim een kwart eeuw werkzaam als therapeut / supervisor. Gespecialiseerd in behandeling van controleverlies door verslavingen. Ik ben niet bezig met veroordeling van taboes. Ieder maakt de keuzes zoals hij/zij wil. Het draait erom dat we samen die keuzes zo maken dat je een gelukkig mens bent. Het is aan mij om daar helder en praktisch uitleg over te geven en je te helpen bij het zetten van stappen, het is aan jou om de stappen te zetten. Samenwerking staat voorop.

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.