Corona safe: A Walk in the Park (op 1,5 meter)

Question:
Hoe hou in die algemene trend van ‘dag-gebruik’ in de hand?
(in de USA is de online alcohol-verkoop 250% van normaal en de winkel verkoop is 175%. De legale wietverkoop is ook vrijwel verdubbeld.
Answer:
“Whatever gets you thru the night” zeiden we vroeger wel.
En natuurlijk ga je er van balen als dit de aanleiding wordt voor een langdurige route om er weer bovenop te komen. Maar het is aan de andere kant ook niet de bedoeling dat je er aan onderdoor gaat. Gebruik van alcohol of dope kan voor mensen een ‘wandelstok’ zijn, of zelfs een ‘kruk’ om overeind te bijven indit soort lastige situaties.
Laat me je helpen door samen eens te praten, letterlijk tijdens een rustige wandeling in het park. Inderdaad met die nieuwe 1,5 meter, maar het helpt je waarschijnlijk om eens van je af te kunnen praten zonder opgesloten gevoel.Corona safe: A Walk in the Park (op 1,5 meter)

‘A Walk in the park’ is een vorm van ‘wandelend coachen’, iets dat ik al jaren doe. Een hoop mensen vinden het prettig om niet opgesloten te zitten in een kamertje om te praten.
De wat meer ‘lichamelijke’ mensen die merken namelijk dat ze ook beter actief kunnen blijven denken als hun lichaam niet stil zit.

‘A Walk in the Park’ was altijd al een aanbod wat ik had voor mensen, zodat je prettig kunt praten zonder een opgesloten gevoel. Maar ineens is dat actueel geworden. Nieuw is dat je wat beter op de 1,5 meter let, maar eigenlijk was dat toch altijd al vanzelf wel een beetje de afstand tijdens een goed gesprek als je samen wandelt.

Want er is juist nu misschien best wat extra te bespreken. En dan niet gelijk op zo’n “en je moet nu stoppen!”-manier maar juist eens rustig kijken of we de dingen op een rijtje kunnen krijgen en zo het gebruik ook in de hand kunnen houden, terwijl we wel de heilzame kantjes over houden.
Als je wilt kunnen we eventueel ook een driegesprek houden terwijl we wandelen, als er relatieproblemen zouden zijn ontstaan (want er ontstaan momenteel nogal wat relatie-problemen), wat jij wilt.

“Er is een verschil tussen ‘stoppen met stoppen’ en jezelf door jouw automatische dingen laten inhalen”

Hans West
Integrative Addiction Management (individuele en partner coaching) sinds 1996. Als je geen zin hebt om in de boeken terecht te komen als “verslaafde”, als je wilt dat ik langs kom bij jou i.p.v. je te moeten aanmelden bij instanties… Als je jouw leven zelf in de hand wilt gaan nemen.

(aanvullende theorieën te vinden op West-coaching.nl*)

Mijn vraag aan jou:

Als jij iets hebt gehad aan dit artikel, of jij weet iemand die hier iets aan zou kunnen hebben: gebruik dan de social media sharing-buttons hier beneden om het onder de aandacht van mensen te brengen die er óók iets aan zouden kunnen hebben.
En als jij zelf denkt: “hmmm… zit wat in” neem gerust even contact op*, je zit nergens aan vast


cupofteacupofcoffee

…als je eens (eventueel anoniem) wilt praten
bij een kopje thee of koffie?..
dat kan!*


Zelf aan de slag?: Praat eens met Hans .. *klik hier*

Of -als gezegd- drink eerst eens samen met Hans een kopje koffie* om je te informeren?

• Zie FAQ’s •

Gratis en zonder verplichtingen


zelfs geen emailadres als je niet wilt 🙂

PraatmetHans.nl

Last van verslaving? PraatmetHans .nl

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.