Als je van het weekend keuzes hebt gemaakt waar je achteraf van baalt #Chemsex #Choices

Natuurlijk begon het ooit leuk en bevrijdend maar vaak komt er toch na verloop van tijd een moment dat je in het weekend keuzes hebt gemaakt op een Chemsex party waar je achteraf van baalt….

Nog niet eens dat je nou gelijk het roer wilt gaan omgooien of dat je abstinent zou moeten worden, voortaan. Maar dat je het er eens over wilt hebben met andere mensen.

Of het nou gaat over T, C, K, 3MMC, GHB… Of het gaat over PrEP ja/nee, bare ja/nee. Niks dat me nerveus maakt, LOL.

Als jij je aanmeldt bij Choices dan ben je welkom bij de (online) groepsgesprekken op de maandagavond in de Pink Salon of online.
Natuurlijk is ‘online’ nooit 100% privacy te bieden dus daarom vragen we wel even om je aan te melden en je telefoonnummer achter te laten zodat we je voor die tijd minstens even kunnen overleggen, appen.

Dus, als jij nou het afgelopen weekend keuzes hebt gemaakt waar je achteraf van baalt op het gebied van Chemsex (chems en/of sex) en je wil het daar gewoon eens over hebben met iemand zonder oordeel of veroordelingen, neem dan even contact op.

Oh, en voorlopig wordt het nog even betaald door donaties. Dus voor jou is het gratis als jij het nodig hebt, of gewoon omdat het misschien toch wel handig is.

Hans

Dit bericht werd geplaatst in B2C, begrijpen, LGBTQ door HansWest . Bookmark de permalink .

Over HansWest

Sinds ruim een kwart eeuw werkzaam als therapeut / supervisor. Gespecialiseerd in behandeling van controleverlies door verslavingen. Ik ben niet bezig met veroordeling van taboes. Ieder maakt de keuzes zoals hij/zij wil. Het draait erom dat we samen die keuzes zo maken dat je een gelukkig mens bent. Het is aan mij om daar helder en praktisch uitleg over te geven en je te helpen bij het zetten van stappen, het is aan jou om de stappen te zetten. Samenwerking staat voorop.

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.