Link Exchange

Wanneer u geïnteresseerd bent in link-exchange, het plaatsen van een link op uw website, dan is dit een makkelijke optie.

Bij het schrijven van de HTML ben ik er van uit gegaan dat u graag heeft dat de link in een nieuw venster opent en dat uw scherm geopend blijft.

Voor http://www.praatmethans.nl/

Voorbeeld:


Zie: Praat met Hans als je last hebt van verslaving:
Praat met Hans als je last hebt van verslaving (zelf of bedrijfsmatig)


De HTML Code die u kunt copiëren naar uw site (u kunt zelf de breedte van “het  img” aanpassen naar uw eigen wensen m.b.v. het percentage):

<p>
Zie: <a href=”http://www.praatmethans.nl&#8221; target=”praatmethans”>Praat met Hans als je last hebt van verslaving:<BR /><img title=”Praat met Hans als je last hebt van verslaving (zelf of bedrijfsmatig)” alt=”Praat met Hans als je last hebt van verslaving (zelf of bedrijfsmatig)” src=”https://hanswest.files.wordpress.com/2012/10/praatmethans2.png&#8221; width=”50%” /></a>
</p>


Controleer je Verslaving

Voorbeeld:


Zie: Zelf je verslaving leren controleren:
zelfwerkzaamheid bij verslaving: controleerjeverslaving.nl/formulieren


De HTML Code die u kunt copiëren (U kunt zelf de breedte van het  img aanpassen naar uw eigen wensen:

<p>Zie: <a href=”http://www.helpdisk.nl/controleerjeverslaving/formulieren/index.htm&#8221; target=”formulieren”>Zelf je verslaving leren controleren:<BR /><img title=”zelfwerkzaamheid bij verslaving: controleerjeverslaving.nl/formulieren” alt=”zelfwerkzaamheid bij verslaving: controleerjeverslaving.nl/formulieren” src=”http://www.helpdisk.nl/controleerjeverslaving/pics/controleerjeverslavinggroen.jpg?&#8221; width=”50%” /></a>
</p>


2 gedachten over “Link Exchange

 1. Hoi Hans,

  Mijn naam is Ingrid Bakker, ik werk voor stichting Mainline, een organisatie die zich richt op harm reduction rondom druggebruik. Het afgelopen jaar hebben we een onderzoek uitgevoerd in de gayscene naar crystal meth gebruik en wat breder naar het chemsex fenomeen. Momenteel zijn we bezig met het schrijven van een signaleringsrapport in samenwerking met SoaAids Nederland. Ik typte net chemsex in in google en kwam op jouw site terecht. Ik begrijp dat je je niet specifiek richt op MSM maar ik vroeg me af of je in jouw praktijk ook te maken krijgt met crystal meth gebruik. Zo ja zou ik je dan mogen bellen voor een klein interview?

  Alvast hartelijk dank en met vriendelijke groet,

  Ingrid Bakker.

  • hoi Ingrid,
   Ja hoor, ik ken mainline zeker. Veel respect vor de manier waarop jullie met empowerent en verantwoordelijkheid bezig zijn op een niet veroordelende manier!
   Ik kom inderdaad Crystal Meth slechts zijdelings tegen. Sexualised Druguse zie ik tot nu toe (naast poppers) voornamelijk in de combi uppers+downers: Coke+GHB/GBL/Alcohol of MDMA+GHB/GBL/Alcohol en dan ofwel op (after) feestjes ofwel tijdens masturbatie sessies op porno.
   MSM kom ik tot nu toe vooral tegen in het verband met een kinky lifestyle (zie http://www.KinkAware.Net) dat maakt misschien dat ik het idee heb dat CM nog niet zo veel ‘poot aan de grond’ heeft in Europa. Maar misschien is het meer in de gayscene, inderdaad.
   En ik vind het helemaal goed om elkaar te spreken/zien om te kijken wat we voor elkaar kunnen doen. Misschien is het ’t makkelijkst als je daarvoor even belt of een berichtje stuurt (zie de contact-pagina)?
   Groet!
   Hans

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.