Bedrijfsaanbod: 3-5 gesprekken

Bedrijfsaanbod: 3-5 gesprekken wanneer je verslaving vermoedt

bestel in de webshop

“Doodzonde” denkt menig werkgever die toe moet zien hoe een werkgever langzaam weg glijdt tegen zijn/haar zin. Je ziet de kwaliteiten naar de achtergrond verdwijnen, overschaduwd door ‘issues’ en gedoe.
Goed werkgeverschap vereist tegenwoordig een actieve instelling bij ziekte. Maar is het wel een ziekte? Of is dat dan alleen maar een truc om de verantwoordelijkheid te ontlopen?

een gratis maar dure tip:
Verslaving is dat wèl maar middelenmisbruik is dat niet!

In hoeverre is het probleem dat onder al de misverstanden ligt iets dat mogelijk met middelengebruik of met verslaving te maken heeft. Is het verwijtbaar en/of in hoeverre heb je er als werkgever ook voordelen van gehad? Is het persoonlijk of is het aanwijsbaar of lijkt het juist aanwijsbaar omdat de persoonlijke relaties zo getroubleerd worden door issues en gedoe?
Kortom een grijs gebied dat tot hele vervelende arbeidsrechtelijke situaties kan leiden.

Aanbod
Wij bieden u de optie aan dat wij, niet u, contact opnemen met de werknemer waar u zorgen over heeft. Een poging om in gesprek te komen.
Mogelijk kunnen we in een aantal gesprekken onderzoeken wat er aan de hand is zonder dat de toon vervelend hoeft te worden. Want ongeveer het laatste dat goed is voor het bedrijf èn het laatste wat goed is voor de werknemer in kwestie, dat is schuldtoewijzingen en daarmee vaak het ingraven in de loopgraven. Dat worden namelijk vrijwel altijd lange en dure gevechten met verliezen aan twee kanten.

bestel in de webshop

Aanpak en ‘Garanties’
Met heldere afspraken over de driehoek werkgever – werknemer – counselor kunnen we de zorg naar de werknemer en de zorg naar de bedrijfsprocessen met elkaar in balans brengen. Verantwoordelijkheden kunnen in kaart worden gebracht zodat er voor alle partijen mogelijk weer meer grip op de situatie ontstaat.

Expliciet zeg ik hier “mogelijk” omdat resultaten natuurlijk altijd afhankelijk zijn van de inspanningen aan twee kanten. Maar minstens heb je een poging gedaan: niet geschoten, altijd mis.

Wanneer je beiderzijds in ieder geval geprobeerd hebt om er uit te komen, dan kan je vaak korter en duidelijker aan de slag met volgende stappen.
Beide partijen krijgen de garantie dat ik mijn uiterste best zal doen om echt zonder verwijten en met aandacht voor de gevoelens van beide partijen de issues naar een hoger plan te tillen in een kort traject.

kosten
Kosten zijn natuurlijk afhankelijk van reiskosten, de moeite die gedaan moet worden voordat gesprekken tot stand kunnen komen en het aantal gesprekken dat gewenst is. Een aardige eerste poging met voorgesprek met de initiatiefnemer gesprekken en terugkoppeling beiderzijds komt vaak tussen de 375,= en 650,= (uiteraard gespecificeerd)

bestel in de webshop

Contact
Wanneer u dit een goed idee lijkt, neem hier dan gewoon even contact op met Hans om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

PraatmetHans.nl

Last van verslaving? PraatmetHans .nl

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.