Individueel: coaching / therapie

Voor veel mensen is het handig als zij zichzelf een aantal individuele contacten gunnen met iemand die meedenkt over de praktijk en die vanuit de theorie meekijkt naar de problemen van het dagelijkse leven.

Dat is wat ik doe… 🙂

ga naar de webshop*

duur: 75 minuten / gesprek
lokatie:
thuisbezoek (A’dam-area) of Seats2Meet (700m van A’dam CS)
kosten:
strippenkaart (5): €425,= / €375,=
strippenkaart (10): €825,= / €725,=
per sessie: €95,= / €80,=

Afhankelijk van de bestaande aandachtspunten gaat het daarbij om individuele coaching-, supervisie- of therapiegesprekken. Ik heb ervoor gekozen om zonder tijdsdruk te willen praten en maak dus in principe afspraken van vijf kwartier.
Dit terwijl veel van mijn conculega’s (concurent-collega’s) onder druk van verzekeraars stellen dat een gesprek maximaal 30 tot 45 minuten dient te duren. Dat wordt dan vaak verkocht met “als je binnen een half uur niet tot de kern kan komen dan ben je geen professional” maar veel mensen merken keer-op-keer hoe zij opgejaagd uit zulke gesprekken komen met het gevoel dat het gesprek “niet ècht heeft kunnen gaan waar ik het over had willen hebben”.

Juist bij onderwerpen als afhankelijkheid en verslaving (en de dingen die daaronder zitten) is empowerment en het serieus nemen van de eigen keuzes ontzettend belangrijk, waarschijnlijk nog belangrijker dan bij andere aandoeningen die minder gevoel van controleverlies veroorzaken.

ga naar de webshop*

Kostprijs: De kosten van deze gesprekken zijn 80,= of 95,= Euro (afhankelijk van de draagkracht van de klant) voor een gesprek van 5 kwartier, zodat we niet het gevoel hoeven te hebben onder tijdsdruk hoeven te praten, inclusief verslag per email en kopjes koffie of thee. Omdat mensen het niet prettig vinden dat hun gegevens bij verzekeraars terecht komen en ik het belangrijk vind om het aanbod af te stemmen op uw persoonlijke vraag is dit product niet te claimen bij de verzekeraar.
Strippenkaarten: €425,= (85,=) of €375,= (75,=) voor vijf, of
€825,= (82,50) of €725,= (72,50) voor tien gesprekken.
Ik begrijp dat het niet gratis is, aan de andere kant verdient een degelijke aanpak zich snel genoeg terug.
N.B.: Wanneer u serieus in financiële problemen bent gekomen dan hoor ik dat van u. Een percentage van mijn clientèle kan ik een gunstiger aanbod doen, naar aanleiding van de betaling van mensen die wat meer kunnen uitgeven aan hun zelfcontrole.

Andere mogelijkheden:
Anonimiteit kan belangrijk zijn dus natuurlijk is het ook mogelijk om per email begeleiding te krijgen (uiteraard met de beperkingen van het medium). Of we kunnen elkaar spreken via Google-Hangout of Skype te spreken om anonimiteit te garanderen, zeker wanneer met bitcoins betaald wordt, bijvoorbeeld. Dat kan ook handig zijn voor mensen die onvoldoende tijd hebben of waarbij de afstanden een probleem zouden gaan vormen. Dan kan het makkelijker zijn om een afspraak te maken voor een skype consult.
Voor meer informatie over kennismakingsgesprekken of relatiecoaching of wandelend coachen verwijs ik naar de betreffende pagina’s:

Tijd: Kantooruren.
Gesprekken in de avonduren zijn mogelijk tegen meerprijs

  • 18:00-20:00u: 10%,
  • 20:00-21:00u: 30%,
  • 21:00u e.v.: 50%.

ga naar de webshop*

Locatie: In verband met privacy vinden gesprekken over het algemeen plaats in discrete algemeen gebruikte coaching-kamers bij:

  • bij u op lokatie (buiten Utrecht of Amsterdam kunnen reiskosten en reistijd in rekening gebracht worden volgens afspraak).
  • in Amsterdam: Seats 2 meet (Berlage gebobuw)

Contact
Wanneer dit een goed idee lijkt, neem hier dan gewoon even contact op met Hans om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.


PraatmetHans.nl

Last van verslaving? PraatmetHans .nl

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.