Wandelend coachen (a walk in the park)

ga naar de webshop*

Waarom zou iemand een “A walk in the park” willen (wandelend coachen)?

PraatmetHans-AWalkInTheParkSoms is een gesprek waarbij je tegenover elkaar zit eigenlijk best lastig voor mensen. Hoe begin je over jezelf? Wat moet ik zeggen als ik niks weet te zeggen? Alleen dat soort gedachten tevoren maken het soms al lastig.
Mijn voorstel: doe comfortabele schoenen aan voordat je naar me toekomt en dan kan een park in de buurt dergelijke situaties makkelijk vlot trekken. Al wandelend is het makkelijker praten. En soms is het juist ook makkelijker om al wandelend even niets te zeggen en na te denken zodat je de dingen zegt die er toe doen. Wandelend coachen, dus.

‘A walk in the park’ is een aanbod voor mensen die wel eens willen praten terwijl zij niet zulke ‘zitters’ zijn.

ga naar de webshop*

Toelichting
Wandelend hebben we al snel een een andere mindset dan zittend in een stoel. Het geeft voor sommigen een minder ‘opgesloten’ gevoel.
Lopen geeft vaak meer mogelijkheden om spanning te reageren. Je kan even de andere kant op kijken, je kan een sigaretje opsteken of juist even gaan zitten. Je kan ook makkelijker even zwijgen en nadenken over de dingen die gezegd zijn of de dingen die je echt wil zeggen.
‘A walk in the park’ maakt praten voor veel mensen wat makkelijker. De toon kan wat meer ‘casual’, ook al zijn de onderwerpen serieus. Op de één of andere manier kan wandelen helpen om in je hoofd dingen vlot te trekken. Ik heb regelmatig meegemaakt dat gesprekken ineens weer liepen terwijl iemand daarvoor voornamelijk vastliep in een gesprek.

Waar
lokatie: Oosterpark, Vondelpark, of nodig me uit.

wandelend in een park: therapeutische gesprekken in een casual omgeving.

ga naar de webshop*

Contact
Wanneer u dit een goed idee lijkt, neem hier dan gewoon even contact op met Hans om te overleggen wat de mogelijkheden voor u zijn.

Contact met Hans

PraatmetHans.nl

Last van verslaving? PraatmetHans .nl

2 gedachten over “Wandelend coachen (a walk in the park)

  1. Mooi initiatief Hans, dat lijkt mij ook wel wat….kan ik je ook uitnodigen in de Achterhoek te komen wandelen? Of in Utrecht? 🙂

    • In Utrecht kom ik nog wel deze zomer. Als we dat combineren dan hoeft er geen voorrij kosten bij te komen. In de achterhoek dat is een ander verhaal. Dan zouden er wel reiskosten bij komen.
      Voor mensen die wat verder bij mij vandaan wonen kan skype een oplossing zijn 😀

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.