Omgaan met de verslaving van mijn partner

We’re in this together…

Wanneer je wilt omgaan met iemand die helaas een verslaving blijkt te hebben -of dat nou een beginnende verslaving is of een ernstige verslaving- dan zijn mensen vaak met een gesprek of vier, vijf behoorlijk geholpen.

Maar vaak stellen mensen het nog maar een tijdje uit om er met een professional over te praten.

A ship is safe in harbor, but that’s not what ships are for. ~ William Shedd


Aanbod
Om erbij te helpen om tijdig te starten als alles nog een beetje overzichtelijk is, bieden wij u een soort van overzichtelijk ‘pakket‘:
– allereerst een intake gesprekje waar u alleen of beiden kunt komen om te kijken of het klikt à Euro 45,= (als het niet klikt zijn er natuurlijk geen verdere verplichtingen en wordt slechts 45,= in rekening gebracht)
– vervolgens vier gesprekken gereduceerd tarief, waarbij u gezamenlijk kunt afspreken wie die gaat ‘gebruiken’ (uzelf òf uw partner) en één relatiecoaching gesprek met u beiden voor de prijs van een individueel gesprek
– dit is inclusief ‘huiswerk’-materiaal zodat je tijd kunt winnen in het traject van ontwennen.
kosten: Het totale pakket komt dan op Euro 435,= (45,= + 4*75,= + 95,=) (korting: ruim 100,=)


We kijken in deze gesprekken naar de wensen en verwachtingen van de relatie (positief en negatief), geven begrip van verslaving (hoe werkt het), naar voor- en nadelen van gebruik, en naar de manieren waarop het best over verslaving en gebruik gesproken kan worden. Het helpt over het algemeen om zo open mogelijk te zijn maar het kan goed zijn dat we afspreken dat niet alles gelijk uitgesproken hoeft te worden wat in de individuele gesprekken is gezegd. Het draait er immers om dat je allebei weer de het stuurwiel terugvindt van de relatie inclusief de roerig weer en de onderstromen die je soms kan tegenkomen wanneer je met een schip de haven uitvaart.

There’s “ship” in relationship: Beautiful sandy shores, nasty changes in wind, weather and undertows, there’s labour and harbours. ~ Hans


Contact
Wat mij betreft: laten we aan routes uit gaan stippelen en kaarten gaan lezen. Als dat een goed idee lijkt, neem hier dan even contact op met Hans om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

PraatmetHans.nl

Last van verslaving? PraatmetHans .nl

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.