Leveringsvoorwaarden

Betaling:
Over het algemeen ontvangen mensen het liefst een rekening thuis. Soms betalen mensen liever boter bij de vis, het is maar net wat jou het beste uitkomt.
Na strubbelingen bij betaling spreek ik soms met mensen een ‘strippenkaart’ af die tevoren betaald wordt zodat daar geen gedoe meer over hoeft te bestaan.

Betalingskenmerk:
Over het algemeen zal er “Coaching”, “Training” of “Supervisie” op de rekening staan. Maar wanneer het wenselijk is om e.e.a. anders te specificeren dan is dat altijd te bespreken, of wanneer het wenselijk is om eea. als op naam van uw bedrijf gezet kan worden, dan is dat zeker mogelijk omdat eea. zich zeker ook laat vertalen naar productiviteit en effectiviteit.

Afzeggingen:
Het zal duidelijk zijn dat ook mijn tijd “geld” is. Ik verwacht geen overdreven stiptheid maar ik reserveer tijd voor je in mijn agenda. Hoe jij die wilt gebruiken dat is aan jou … Ga je niet schuldig voelen als je door omstandigheden wat later bent. Maar reken er wel mee dat er na jouw eindtijd waarschijnlijk weer wat anders in mijn agenda staat. Ik loop ook regelmatig uit en als dat niet tevoren besproken is dan reken ik daar ook niet extra voor. Dus als je later komt geeft dat geen recht op “geld terug”.

NB 48 uur regel:
Als je op het laatst afzegt kan ik natuurlijk ook niet meer nieuwe afspraken plannen op die tijd en verder plan ik reistijd of ik huur ruimtes als mensen graag in alle discretie willen kunnen praten over zichzelf. Daarom moet ik streng zijn met afzeggingen op het laatste moment. Wanneer je niet binnen 48 uur hebt afgezegd -ziekte en calamiteiten uitgezonderd- dan verwacht ik dat het volle pond van de tijd betaald wordt die ik voor je gereserveerd had in m’n agenda.

Kennismakingsgesprekken:
Ook kennismakingsgesprekken zijn ook gesprekken dus, tenzij ik dat expliciet met jou heb afgesproken (en dat e.e.a. dus ook schriftelijk is bevestigd) zullen ook kennismakingsgesprekken in rekening worden gebracht.
Voor mensen die toch graag even het contact willen “proeven” is er natuurlijk wel het volgende aanbod: Kennismakingsgesprek

Buiten kantoor uren:
Gesprekken in de avonduren zijn mogelijk tegen meerprijs

 • 18:00-20:00u: 10%,
 • 20:00-21:00u: 30%,
 • 21:00u e.v.: 50%.
 • in zeldzame gevallen zijn afspraken in het weekend mogelijk (tussen de 180% en 250% afhankelijk van de tijd)

Lokatie:
In verband met privacy vinden gesprekken over het algemeen plaats in discrete algemeen gebruikte coaching-kamers bij:

 • bij u (thuis) of op lokatie
  (buiten Utrecht of Amsterdam kunnen reiskosten en reistijd in rekening gebracht worden volgens afspraak).
 • in Amsterdam: Seats 2 meet (Berlage gebouw)
  https://www.seats2meet.com/locations/563/Berlage_meet___workspace_-_Amsterdam
  Als gespreksruimte maak ik regelmatig gebruik van Seats2meet bijvoorbeeld in het Berlage gebouw op 5 minuten lopen van het Centraal Station:

test- & trainingsmateriaal
Over het algemeen zal trainings- en testmateriaal worden uitgereikt om te worden gebruikt als ‘huiswerk’. Tenzij schriftelijk vastgelegd blijven alle rechten, inclusief copyrights, bij de auteur: Hans R. J. West, Utrecht/Amsterdam.

PraatmetHans.nl

Last van verslaving? PraatmetHans .nl

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.