Praat met Hans (.nl)

Hans-West

als je snapt hoe het zit krijg je ineens véél meer grip op de situatie


Hans West: specialist op het gebied van verslaving en andere spanningsklachten.

natuurlijk wil je niet “stoppen”… je wilt herstel van emotionele stabiliteit en je wilt controle!

Met ruim 25 jaar ervaring in therapie, advies en voorlichting help ik je graag om weer te laten gebeuren wat jij wil dat er gebeurt.

anoniem en discreet*

 • contact opnemen • 

m’n aanpak: praktisch, toekomst- en oplossingsgericht …begrijpelijk, ruimdenkend, niet-veroordelend en met ruim begrip


Laat me je helpen met de dingen waar je tegenaan loopt:


Zie ook (zelf aan de slag):
ControleerjeVerslaving.nl   StopjeVerslaving.nu

Last van verslaving? Praat met Hans!

Waarschijnlijk lees je dit omdat je informatie zoekt, of behoefte hebt aan degelijk advies zonder je privacy te verliezen… Omdat je controle terug wilt vinden en omdat je jouw emotionele stabiliteit wilt herstellen… Of omdat je geen zin hebt in de standaard-oplossingen die worden aangeboden in organisaties die aan de hand van verzekeraars moeten lopen.
Dan kan je ook voor de privacy van een privé-praktijk en de garantie van flexibiliteit kiezen.

Ik kan je helpen om weer grip te hebben op je leven.

Aan de ene kant             B2C Aan de andere kant             B2B
Een persoonlijke, flexibele en vooral discrete aanpak bij afhankelijkheid of verslaving, bijv.: alcohol, nicotine, medicatie, cocaïne, seksverslaving, spelverslavingen of workaholisme zonder veroordelend ondertoontje.

Mogelijkheden*

Zelf aan de slag*

Ondersteuning van bedrijven of families die proberen om mensen te helpen met dit lastig probleem. Directe oplossing soms door ondergetekende, supervisie, coaching of trainingen waarmee je direct aan de slag kunt.

Consultatie*

Training* & Workshops*

Schrijf je hier in voor een gratis telefonisch adviesgesprek (garantie: géén spam!).

 

twitter: @PraatmetHans

gratis: Stel je vraag

Praat met Hans (.nl)

Voor jezelf, omdat je een flexibele therapeut zoekt die je helpt zelf om te gaan met jouw eigen afhankelijkheid of verslaving. Of voor de omgeving omdat je wilt leren begrijpen hoe je om zou kunnen gaan met iemand met een verslaving (een geliefde, een gezinslid of een collega). Dit zijn o.h.a. de twee voornaamste redenen om contact op te nemen met Hans.*

  • Aan de ene kant omdat je zelf hulp zoekt of
  • aan de andere kant omdat je anderen wilt helpen om iets te doen aan problemen rond verslaving

…ik kan op verschillende manieren met je samenwerken aan het herstel van emotionele stabiliteit en controle (via email, telefoon, skype, face to face) met naam en toenaam of juist liever anoniem -met een nickname bijvoorbeeld- er verschillende mogelijkheden en wegen*.

Hans is ook de auteur van:

[ controleerjeverslaving.nl ]

klik op: http://controleerjeverslavings.nl

Last van verslaving... Praat met Hans

bij problemen met verslaving

mijn klanten zeggen wel eens: “het is niet gratis. maar uiteindelijk is ’t toch ècht een stuk goedkoper”…

B
2
C

 

e
n
e
k
a
n
t

Verslaving (h)erkennen

Verslaving laat zich niet altijd makkelijk herkennen. Dat vereist kennis van zaken. Mijn klanten benoemen vaak dat ik in staat ben om ingewikkelde dingen begrijpelijk uit te leggen. Leesvoer: bijvoorbeeld overmatigheid, biologische verslaving en psychologische afhankelijkheid* of aspecten van verslaving*. Belangrijk zijn ook de risico’s: overdosering* en onttrekking*. Want naast de ondermijnende effecten van verslaving zijn de grootste gevaren van verslaving gelegen op de momenten van overdosering (relatief te veel) of plotselinge onttrekking (relatief te weinig). Want inderdaad, ook stoppen kan risicovol zijn.

Verslaving oplossen

De aanpak van Hans is er dan ook op gericht om verslaving serieus te nemen zónder beschuldigend vingertje, mèt resultaat. Geen eindeloos graven in het verleden maar uitleg over de biologische, en de emotionele kanten ervan, de manieren om die te managen: oplossingsgericht allemaal zaken die in onderling overleg goed op een rij zijn te zetten zodat er minder hinder hoeft te bestaan. Samen kunnen we strategie bepalen: ik heb kennis van de theorie, jij van de praktijk. Samen komen we het verst. Contact mogelijkheden zijn divers: face-to-face in een algemeen coachhuis of op locatie, ook telefonisch of skype behoort tot de mogelijkheden.

Je kunt alleen oplossen wat je integreert

B
2
B

 
a
n
d
e
r
e
k
a
n
t
“Verslaving” is soms lastig invoelbaar en slecht te begrijpen. Dat helpt vaak niet (understatement) om, liefst samen, grip te krijgen op dit proces. “Praten met Hans” is erop gericht dat je de zaken op een andere manier gaat zien waardoor je beter voor jezelf, en daarmee ook beter voor elkaar gaat zorgen.

Oplossingen

Gesprekken over gebruik of mogelijke verslavingen zijn lastig en krijgen al snel een vervelend toontje. Ik kan voor jou dat gesprek voeren zodat ik jouw zorg kan uitspreken zonder dat er met schuld en modder gegooid hoeft te worden.

Consultatie

Kennis over afhankelijkheid èn verslaving helpt om beter voor jezelf of jouw bedrijf te zorgen en daarmee uiteindelijk ook voor degene waarmee je samenwerkt of -leeft. Een mens waarmee jij samenwerkt of waarmee jij samenleeft, een mens met (on)mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Informeren en leren om te informeren, informatie die gegeven wordt, juist om door te geven.

Training

Begrip van het proces en de fenomenen, maar ook de toon waarop je aan de slag gaat zijn beiden belangrijk. Die moeten ook met elkaar kloppen en dat komt meestal niet vanzelf. Training helpt om handig met dergelijke, soms emotioneel lastige, situaties om te gaan zo dat onnodig (en onnodig duur) gedoe kan worden voorkomen. Zowel voor professionals in de zorg als de afdeling PZ of de bedrijfseigenaar.
Ik heb ruime ervaring als trainer en docent op diverse niveaus.

Training in de processen en de fenomenen èn in de toon waarmee je aan de slag kunt.

Als ik hierbij kan helpen dan hoor ik dat graag. neem hier voor informatie of afspraak contact op met Hans .. *klik hier*

platinum label

goud label

zilver label

brons label

PraatmetHans.nl

Last van verslaving? PraatmetHans .nl

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.