(aan de partner van mijn klanten) een Valentijnscadeau!

Helemaal eens, ‘Valentine’ is een commerciële dag, Verzonnen in America om de cerkoop te steunen.
(en je zou ook kunnen zeggen dat dit een soort reclame is, natuurlijk)
Maar er zijn toch ook echt véél mensen die met succes aan hun verslaving begonnen te werken omdat hun partner hun stimuleerde om dit probleem gezamenlijk aan te pakken.
Daarom een Be My Valentine! – Coupon, een cadeautje voor jouw lief omdat jij je zorgen maakt over hem/haar.


een Valentijnscadeau

Heb alsjeblieft nog een beetje geduld… Maar trek wel vroeg genoeg aan de bel (óók als mijn toekomstige klant nog niet zo’n zin heeft).

Omdat ik geloof in de kracht van liefde krijg je van mij -als jij een coupon van drie sessie koopt- een vierde sessie gratis… Een besparing van 25%
Dat is 285,= voor 4 gesprekken!
mijn prijzen hangen altijd een beetje af van jullie inkomen. Als je boven modaal verdiend, dan is dat 95,= voor 5 kwartier per sessie zodat ik ook mensen kan bedienen die het wat krapper hebben (onder modaal is dat 75,=).

Aan de partner van mijn klanten…
Werken aan een verslaving, en zelfs afhankelijkheid is een lastig ding. Het is een lange termijn-probleem dat juist telkens ontstaat omdat je allebei in korte termijn oplossingen gelooft. Dus als stimulans om aan de slag te gaan kan je altijd deze cadeaubon geven.
Want het gaat vrijwel nooit zonder uitglijden en opkrabbelen. Maar er moet vrijwel altijd wel méér gebeuren dan je in eerste instantie zelf dacht.


Voor mijn klant

(tenminste, dat zou jouw partner prettig vinden)

– – – – – – knip uit en overhandig persoonlijk – – – – – –

Cadeaubon voor mijn lief
Natuurlijk is dit een beetje een raar cadeautje om te krijgen. Sterker nog, voor veel mensen is het helemaal geen leuk idee om dit cadeau te krijgen!Maar toch, als ik -als jouw partner- gelijk heb, en er is méér aan de hand dan dat we allebei leuk vinden, dan kon dit ook wel eens een prachtig cadeau blijken te zijn, na een tijdje. Misschien een cadeau waar we samen van gaan genieten, misschien een cadeau waar jij alleen van gaat genieten.
Dat hangt er van af hoe we het samen laten lopen.Maar met dit cadeau zeg ik je ook toe dat ik naast je wil staan en niet tegenover je.
Náást je om het samen leuk te maken en terug te vinden waarom we voor elkaar gekozen hebben…
Jij krijgt van mij drie “gesprekken met Hans” (http://PraatmetHans.nl) om te praten over afhankelijkheid, gebruik, verslaving, levenskwaliteit. Die betaal ik voor je omdat ik van je hou!Het is jouw weg, ik zou het leuk vinden als ik bij één van die drie gesprekken aanwezig zou mogen zijn om mijn verhaal te doen. Niet om je te verwijten maar omdat ik het samen met jou wil doen.En misschien moet ik ook wel meer met mezelf aan de slag, ik lees bij Hans dat dit best wel vaak zo is… Dus misschien gun ik mezelf ook wel een gesprek of wat. Bij Hans of elders. Gewoon om aan mijzelf te werken (en als jij daar ideeën over hebt dan vraag ik je ook om met mij mee te denken wnat ik wil het niet alleen op jou schuiven)… gewoon omdat we samen verder komen dan alleen.

– – – – – – knip uit en overhandig persoonlijk – – – – – –

Hans West

Integrative Addiction Management (individuele en partner coaching) sinds 1996. Als je geen zin hebt om in de boeken terecht te komen als “verslaafde”, als je wilt dat ik langs kom bij jou i.p.v. je te moeten aanmelden bij instanties… Als je jouw leven zelf in de hand wilt gaan nemen.

(aanvullende theorieën te vinden op West-coaching.nl*)

Mijn vraag aan jou:

Als jij iets hebt gehad aan dit artikel, of jij weet iemand die hier iets aan zou kunnen hebben: gebruik dan de social media sharing-buttons hier beneden om het onder de aandacht van mensen te brengen die er óók iets aan zouden kunnen hebben.


Als je hierover meer wilt weten of als je het hier wat uitgebreidere over wilt hebben met me, laat het me even weten:

cupofteacupofcoffee

…als je eens (eventueel anoniem) wilt praten
bij een kopje thee of koffie?..
dat kan!*


Zelf aan de slag?: Praat eens met Hans .. *klik hier*

Of -als gezegd- drink eerst eens samen met Hans een kopje koffie* om je te informeren?

• Zie FAQ’s •

Gratis en zonder verplichtingen


zelfs geen email-adres als je niet wilt 🙂

PraatmetHans.nl

Last van verslaving? PraatmetHans .nl

Geef hier jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.